Wednesday, January 5, 2011

apa2 lah

Mo0d : saya bukan seorang penulis yang berjaya.

baiklah. straight to the point, malas nak update blog or dalam erti kata lainnya : malas nak menari2kan jari menaip cerita. kerana saya memang seorang yang malas bercerita. jadi, ini adalah entry terakhir dari saya. err~ tipu2, tak jadi nak blah dari blogging. (haha..nak jugak tu, padahal hot2 chicken shit = 'hagus2 taik aye' je berbelog) wekk..ada aku kesah? hikhikhik.

nak buat all-in-one entry. boleh?? 1st, ucapan tahun baru kepada semua rakyat jelata walaupun bulan januari dah seminggu berlalu. semoga tahun baru ini memberi kekayaan yang lebih kepada semua. 2nd, selamat habis cuti sekolah kepada mereka yang bersekolah. teringat time sekolah dulu semua berganti baru, dah besor2 ni tak dapat la nak mereka2 perkara2 yang tak perlu. 3rd, ucapan selamat hari lahir kepada semua rakan2 yang menyambutnya pada awal2 bulan 1 tahun 2011. dan 4th, xde dah kot, nanti2 lah difikirkan.

by the way, kelas ai pun dah bermula dan kepeningan kepala dah menunjukkan simptom2 yang membimbangkan. saya nak settle kan semua assignment semester ini dengan jayanya atau dengan kata rendah diriya dengan lebih baik berbanding semester lepas. ouh, alang2 dah bagitau pasal assignment ni, ada sesiapa boleh bagi idea tak nak buat produk yang best + fresh untuk dijadikan projek periklanan kat dalam klas? anyone?? hehe~ message kat inbox fb ye, thx~~

aktiviti semasa ialah memikirkan idea2 untuk assignment, tido lewat sebab tengok korean drama banyak2 dan makan dalam kuantiti berganda dengan harapan tumbesaran menampakkan hasil.

esok ialah hari bershopping sedunia iaitu jcard day, bertempat di Queensbay mall, tapi duit tak ado maka terpaksalah meng control2 perbelanjaan sendiri. tapi still nak pergi jugak, hehee. sambil2 tengok kegilaan warga penang membeli-belah. oleh itu, mari kita tunggu dan lihat saja apa yang jadi. kena cukup tido k untuk kumpul tenaga esok. urmm, dah lame tak makan Jco. donut..eh2 mengidam plak malam2 buta ni. k jom mimpi donat dalam tido...♥♥

0 orang cakap2 pasal ni: